Bli en del av oss

Stormtrivsgruppen har stora expansionsplaner och vår målsättning är att bli det ledande städföretaget i södra Sverige. Vi välkomnar kontinuerligt nya medlemmar till vår företagsfamilj.

Tillsammans gör vi möjligheterna större

Genom att bli en del av Stormtrivsgruppen så kommer du in i en företagsfamilj med mer än 20 års erfarenhet av att driva städföretag. Tillsammans med oss kan vi utveckla ditt företag till nästa nivå. Vi på Stormtrivsgruppen tillför:

  • Affärsutvecklingskompens för att utveckla ditt företag till nästa nivå
  • Branschspecifikt kunnande
  • Kapital för att fortsätta att växa ditt företag

Vad vi letar efter

Vi söker dig som drivit ditt företag i ett antal år, men kanske inte vet hur du skall ta nästa steg i din och ditt företags utveckling? Du vill även fortsättningsvis vara med och driva ditt företag, men i ett större sammanhang. Om detta stämmer in på dig så är vi den du söker.

Att bli en del av Stormtrivsgruppen

Stormtrivsgruppen är en företagsgrupp där du kan fortsätta att driva ditt företag men få hjälp med de frågor som du finner utmanade för att kunna ta nästa steg. Vi arbetar decentraliserat och de egna bolagen har fullt ansvar för verksamheten. Samtidigt kommer du att ha stöd av ett antal kollegor som driver liknande verksamheter som du själv och därigenom får du tillgång till erfarenheter och kompetens. Utöver detta har vi kompetens inom Stormtrivsgruppen som kommer att hjälpa dig att utveckla din verksamhet, vi arbetar också med olika kompetens- och nätverksforum för att utbyta erfarenheter och kompetensutveckla oss.

Kontakta oss

Är du intresserad? Tveka inte att kontakt oss. 

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer om Stormtrivsgruppen och hur du kan bli en del av oss? Kontakta mig gärna så berättar jag mer.