DELA

HL Städservice blir en del av Stormtrivs Linköping

Stormtrivs, med 20 års erfarenhet från privat- och företagsstäd kommer under april successivt att ta över HL Städservice. Övertagandet innebär att HL Städservice verksamhet blir en del av Stormtrivs och att såväl kunder som medarbetare kommer att bli en del av verksamheten.

”Jag är väldigt nöjd med att Stormtrivs tar över HL Städservice. Stormtrivs har en lagom storlek på företaget för att fortfarande kunna leverera ”Personlig service” som alltid varit mitt motto i kontakten med dig som kund.” Säger Helene Larsson Johansson, VD på HL Städservice.

”Genom HL Städservice får vi en ännu tydligare närvaro i Linköping med fler medarbetare och kunder. Detta i kombination med vår koncerntillhörighet i Stormtrivskoncernen (ca. 220 anställda på de tre huvudorterna, Jönköping, Linköping, Borås) är ett perfekt komplement till vår befintliga verksamhet. Jag ser fram emot att erbjuda Stormtrivs tjänster till HL Städservice kunder och hälsar såväl nya medarbetare som kunder varmt välkomna till Stormtrivs” säger Sara Wrang, VD på Stormtrivs.

Nyckeln till Stormtrivs framgång är ett ständigt kvalitetstänk som genomsyrar alla delar av Stormtrivs verksamhet, från internutbildningar till valet av städ-produkter. Genom övertagandet kommer HL Städservice kunder att erbjudas ett utökat tjänsteutbud såsom fönsterputs, golvvård, matt-tvätt och flyttstäd m.m

Fler nyheter