DELA

Stormtrivs satsar på fortsatt tillväxt

Stormtrivs som grundades i Jönköping, har sedan starten haft en stark tillväxt. En tillväxt som skall öka de kommande åren då företaget planerar för flera förvärv såväl som ett stort antal nyanställningar, i Jönköping men också på andra orter. Som ett led i detta genomförs också en ledningsförändring i Stormtrivs.

Stormtrivs grundades för drygt 20 år sedan och har sedan dess vuxit till ett framgångsrikt företag med verksamhet som riktar sig mot både privat och företagskunder, inom hushållsnära tjänster och hemtjänst. Idag finns verksamheten i Jönköping, Borås Linköping och Ulricehamn med cirka 200 medarbetare. Stormtrivs målsättning är att du som kund ska ha tid över till annat och att företaget skall bidra till en enklare och renare närmiljö.

Och planerna för framtiden är än mer offensiva. Genom såväl förvärv som fortsatt tillväxt på befintliga orter så är ambitionerna att stärka och utveckla närvaron i Småland och Västergötland. Ett led i att nå denna tillväxtambition är att Åsa Storm, grundare och delägare i Stormtrivs lämnar koncernchefsrollen och kommer att fokusera på nya förvärv för att med sin erfarenhet fortsätta att bidra till Stormtrivs utveckling.

”Det har så här långt varit en fantastisk resa med Stormtrivs. Jag ser fram emot att få lägga min tid på vår fortsatta tillväxt genom att hitta nya enheter som blir en del av Stormtrivsfamiljen, kommenterar Åsa Storm.

Ny koncernchef på Stormtrivs blir Pierre Adolfsson. Han har tidigare verkat i flera ledande roller, bland annat inom SYSteam, EVRY och Roupez. Pierre kommer närmast från en roll som affärsutvecklare på Huset invest, Stormtrivs huvudägare.

”Stormtrivs är ett av Huset invests större och viktigare innehav och det skall bli spännande att arbeta mer operativt i verksamheten och tillsammans med företagets ledning ta nästa steg i Stormtrivs utveckling. Åsa och medarbetarna inom Stormtrivs har byggt upp ett starkt varumärke och jag ser fram emot att utveckla företaget på nya marknader såväl som i Jönköping och övriga befintliga orter”, säger Pierre Adolfsson.

Kontakt

Camilla Erixon
Tel: 070-308 93 40
Mail: camilla.erixon@husetinvest.se

Fler nyheter